DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Karins Skafferi

"Vissa kunder kommer två gånger om dagen. En dam säger att jag har räddat livet på henne genom att starta den här butiken."

Steget från kriminalvården till egen handelsbod kan tyckas långt, men inte för Karin Hallin Lindberg. "Alla trodde att jag var heltokig när jag startade den här butiken.

Jag hade fast jobb och fem år till pensionen men jag kände att jag ville göra något annat innan det var försent." Hon växte upp med en matintresserad mamma och har alltid varit van vid att äta bra mat lagad från grunden av lokala råvaror. "Jag ville göra ett ställe där man kan hitta så mycket lokala produkter som möjligt, samlat på en och samma plats."

Här hittar du: Ett överflöd av spännande, mestadels ätbara, lokala, småskaliga och ekologiska produkter som ekologiskt godis, hemmagjord saltlakrits, lokala ostar, drycker, sylt, marmelad, mjöl m.m. andra specialiteter som renkött, älg och kanin; annorlunda delikatesser och udda presenter, take-away-lunch och fika och dagsfärskt surdegsbröd.

Öppettider: Tisdag-fredag 11.00-18.00, Lördag 11.00-14.00. Stängt i juli. Kolla gärna på vår facebooksida för senaste nytt och öppettider.

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Karins Skafferi
Karin Hallin Lindberg
Geijersgatan 15
752 26 Uppsala
info@karinsskafferi.se
018-55 56 37
076-262 43 53
www.karinsskafferi.se