DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Juntras Grönt

"Vi tycker om att äta grönsaker i familjen och så älskar jag att odla, hela processen från sådd till skörd. Det är så mycket godare när man har odlat själv och så vet man att det är giftfritt!"

Att komma till Juntra Vibergs gårdsbutik och grönsaksodling är som att kliva in i en tavla. Hyllorna fullkomligt bågnar av grönsaker och blommor i alla färger och former, arrangerade och kombinerade med en sån omsorg att man inte vet var man ska börja. "Jag tycker om att arrangera och blanda blommor och grönsaker helt enkelt", säger hon.

Juntra kommer från Thailand där familjen har en ananasodling. Svensk odling har hon lärt sig genom att prova sig fram. "Det är svårare med frosten här, men lättare med mindre ohyra."

Här hittar du: Vacker och personlig gårdsbutik fylld med ett stort utbud av egenodlade grönsaker och rotfrukter i alla färger och former efter säsong, obesprutat och naturgödslat. Allt är vackert arrangerat och packat i förpackningar som går att ge bort som presenter som de är. Kryddor och örter, både svenska och thailändska. Blommor och personliga buketter! Thailändska livsmedel och mycket mer. Prunkande och välrensad trädgård att sitta en stund och filosofera i.

Öppet torsdag–söndag 11–18 under maj–september

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Juntras Grönt
Juntra Viberg
Sätuna
179 97 Färentuna
butiken@juntrasgront.se
076-846 17 58
076-846 17 58
www.juntrasgront.se