DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Härnevi Plantskola

"Vi går med lätta steg till jobbet och bor nästan här nere på handelsträdgården. Ingen dag är den anda lik. Vi följer årstidernas växlingar."

Karl-Åke Pettersson har alltid jobbat här. Härnevi Plantskola startades av hans föräldrar på 1960-talet. Tillsammans med sin sambo Margaretha Söderström har han breddat konceptet till att bli både utflyktsmål och trädgård i ett.

I den lummiga handelsträdgården finns både höns och bikupor och växthusen är omringade av prunkande grönsaksland med allt från potatis och bönor till squash och chili. Under en blommande pergola kan kunderna ta en kaffe med hembakad kaka medan de handlar.

"Vi försöker vara så breda som möjligt. Varje gång en kund frågar efter något så utökar vi sortimentet", säger Karl-Åke och skrattar.

Här hittar du: Mysig och personlig handelsträdgård med ett brett utbud av blommor, grönsaker och perenner. Liten gårdsbutik med honung, rapsolja, ägg och andra lokala produkter. Presentbutik med ett personligt urval vackra saker. Kaffe och glass. Julgranar, kransar och ved m.m. Då och då aktiviteter som hugg din egen julgran (utflykt med korvgrillning) m.m.

Öppet dagligen under sommaren måndag–fredag 10–17, lördag–söndag 10–15. Övrig tid se hemsida.

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Härnevi Plantskola
Karl-Åke Pettersson Margaretha Söderström
Lilla Härnevi 22
745 96 Enköping
kontakt@harneviplantskola.se
0171-41 01 32
070-587 45 60
www.harneviplantskola.se