DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Gula Stallet Butik och Kafé

"Det känns fortfarande lite som en dröm när vi vaknar om morgnarna. En dröm där allt vi gjort tidigare hänger ihop med var vi befinner oss idag”

På krokiga vägar har Åsa och Janne Slobodnik hamnat vid sina drömmars mål – en gård med nästan obegränsad utvecklingspotential. Med djur, gårdsbutik och kafé har de skapat Gula Stallet - ett komplett besöksmål för alla åldrar där hembakta kakor, lokalrostat kaffe samt safari bland gårdens djur är en del av utbudet. Då och då anordnar de större evenemang som skördefest med ekologiska grönsaker, pumpafestival med tillhörande spökpromenad och julmarknad där flera av gårdsbutikens producenter finns på plats

Janne som tidigare arbetat i kaffebranschen och Åsa med en förkärlek till djur och kooperativt företagande har funnits sin plats i livet där samarbete med andra entusiastiska och lokala producenter är en viktig pusselbit.

”Att göra saker tillsammans med andra är inte bara roligt utan också en förutsättning för att lyckas”

Här hittar du: Gårdsbutik och kafé med ekologiskt utbud; hembakta kakor, lättare lunch, grönsaker, must, sylt och marmelader, surdegsbröd och skorpor, rapsolja, honung, lammkött och lammskinn från egen besättning, afrikanskt hantverk, smådjursstall med ankor, höns, hästar o kaniner, lammsafari samt mötesplats för privata sammankomster, utbildning och företagsträffar, catering med lokalproducerat innehåll.

För öppettider se hemsida.

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Gula Stallet Butik och Kafé
Åsa och Janne Slobodnik
Gula Stallet Målhammar
725 96 Västerås
info@sagalamm.se
070-605 22 64
073-664 43 33
http://www.sagalamm.se