DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Franzéns Charkuterier

“Mitt mål är att Franzéns Charkuterier ska tillverka Sveriges bästa charkuterier”

Här på Franzéns Charkuterier sker produktionen för hand i liten skala för att uppnå en kompromisslös kvalitet. Fokus ligger både på färska råa korvar och på lufttorkat. Inspirationen kommer från bland annat italienska, tyska, franska och spanska korvar och lufttorkade produkter.


Målet är inte att kopiera utländska charkuterier utan att utveckla egna produkter utifrån kunskap om metoderna som används för att framställa världens bästa charkuterier. En annan förutsättning för att produkterna ska hålla absolut högsta kvalitet är att de tillverkas av de bästa råvaror som går att få tag på. Därför föder vi upp egna Linderödssvin med mycket omtanke och giftfritt odlat foder. Grisarna går ute året runt och får växa långsamt och länge för att uppnå optimala egenskaper för charkuteritillverkning.


Här hittar du: Snygga grisar och hantverksmässigt tillverkad ekologisk korv och andra charkuterier av högsta kvalitet utan konserveringsmedel eller andra onödiga tillsatser. Färskkorv och lufttorkat men bara från grisar som har levt ett bra liv utomhus med mycket bökande i stora hagar. Vi håller också kurser i korvtillverkning och kan tillhandahålla catering hos er eller på gården.

Öppet alltsomoftast från 11 till skymning.

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Franzéns Charkuterier
Kristofer Franzén
Biskopskulla-Rönna 1
749 63 Örsundsbro
kristofer@franzenscharkuterier.se
070-649 83 39

www.franzenscharkuterier.se