DU HAR 0 GÅRDAR I DIN RESRUTT
Tillbaka

Candeline

smakfullt & smart

”Jag har alltid haft ett stort intresse för att laga mat, baka, sylta och safta, något som jag är uppvuxen med sedan barnsben.”

Allt började med en annons om en marknad för närodlat och närproducerat i Knivsta. Produkterna gjorde succé och när kunderna återkom och ville ha mer togs steget att starta företaget.

”Det finns så mycket frukt och bär runt omkring oss som inte används. Därför plockar jag mina råvaror från överflödet som finns i natur och trädgårdar i närområdet”, säger Caroline. På så sätt minskas matsvinnet samtidigt som råvarorna är smakrika och av hög kvalitet. Smakfullt och smart helt enkelt.

I den lilla butiken hemma i källaren finns det spännande delikatesser för alla smaker. Allt tillverkas småskaligt och sortimentet varierar efter säsong.

Välkommen till den lilla butiken med de spännande smakerna!


Här hittar du: En liten källarbutik med ett stort urval delikatesser av egentillverkad marmelad, chutney, sås, inläggningar och saft av råvaror som finns i överflöd i närområdet. Du hittar också bakade produkter av närproducerat mjöl utan tillsatser.

Källarbutiken finns på Nysätersvägen 19 i Knivsta och har öppet året runt. Öppettiderna är flexibla och anpassas efter när du kan komma, ring bara innan på 0768-52 79 35. 

www.candeline.se  -  www.facebook.com/candeline.se/

Länk till visa på större karta >>
Lägg till i min resrutt >>

Candeline
Caroline Brogren
Nysätersvägen 19
74142 Knivsta
info@candeline.se

0768-52 79 35
www.candeline.se